2022-10-20 11:17Pressmeddelande

KeyMan utökar sin verksamhet genom att bredda med ekonomikonsulter

Efterfrågan på ekonomer är stor. För att möta behovet ger sig konsultmäklaren KeyMan nu in i branschen för att utmana och förmedla ekonomikonsulter.


KeyMan har det senaste året fördubblat antalet samarbetspartners och kunder, samtidigt som man har lyckats behålla både kund- och konsultnöjdhet på en mycket hög nivå.

-Den gedigna erfarenheten av konsultmäkleri är lång och därför ser vi det som naturligt att satsa på nya områden  säger Marika Lastell som är affärsområdeschef för KeyMan Finance. Konsultmäklare samarbetar med tusentals konsultbolag, vilket förenklar processen att hitta exakt den kompetens som kunderna efterfrågar.


-Små och medelstora ekonomikonsultföretag får det lättare att hitta uppdrag hos stora kunder/företag via oss som mäklare säger Mats Mårtensson som är grundare och VD på KeyMan.

Läs mer om KeyMan:
www.keyman.se

För mer information om KeyMan Finance, kontakta Marika Lastell:
Marika Lastell - Affärsområdeschef KeyMan Finance
marika.lastell@keyman.se
070-628 24 48Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management, inköp, engineering och finance. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management, inköp, engineering och finance. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande konsultmäklare. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.