2020-08-18 06:11Pressmeddelande

Tillväxtverket tecknar ramavtal med KeyMan

Avtalet innefattar leveranser av konsulter med fokus på IT och digitalisering och sträcker sig på maximalt fyra år. De roller som ingår är verksamhetsutveckling och strategi, ledning & styrning, systemutveckling, systemförvaltning och infrastruktur, arkitekter samt informationssäkerhet.

-Vi är givetvis mycket glada över att Tillväxtverket väljer oss som deras konsultmäklare. Vi ser fram emot att kunna hjälpa till och bidra till Tillväxtverkets viktiga arbete med att skapa hållbar tillväxt och konkurrenskraftiga företag i alla delar av Sverige säger Mats Mårtensson VD på KeyMan.

Till nyhetsrummet
Nyhetsrum

Till hemsidan
www.keyman.se


Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson