2021-03-15 07:54Pressmeddelande

Sundbybergs stad tecknar ramavtal med KeyMan

Sundbybergs stad tecknar ramavtal med KeyMan. Avtalet innefattar leveranser av upphandlingskonsulter och sträcker sig på maximalt fyra år.

Sundbybergs stad är en snabbväxande kommun i Stockholmsregionen. Staden är mycket attraktiv för boende och företagande tack vare sitt läge, granne med Solna och Stockholm.

KeyMan har nu ramavtal med ett 15-tal kommuner och hälsar Sundbyberg välkomna som kund.

- Vi är givetvis mycket glada över att Sundbybergs stad väljer oss som deras konsultmäklare avseende upphandlingskonsulter. Upphandling inom en kommun är en mycket viktig funktion för att få allt att fungera och utvecklas. Vi ser fram emot att kunna hjälpa till och bidra till Sundbybergs fortsatta utveckling med att vara där staden är som bäst, både storstad och natur i kombination med plats för mänskliga möten säger Mats Mårtensson VD på KeyMan.

Läs mer om KeyMan
www.keyman.se 

Till Pressrummet
NyheterOm KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson