2023-10-12 05:57Pressmeddelande

SKR tecknar ramavtal med KeyMan som mäklare av managementkonsulter

KeyMan-by-Werkey-dark-logo

SKR är en arbetsgivarorganisation vars uppgift är att stötta kommuners och regioners verksamhet, och fungera som ett nätverk för kunskapsutbyte och samordning. I SKR:s roll ingår att ge service och professionell rådgivning inom alla de frågor som kommuner och regioner är verksamma inom.

KeyMan har nu ett 50-tal ramavtal inom privat och offentlig sektor och hälsar SKR varmt välkommen som kund!

- Vi är givetvis superstolta över att SKR väljer oss som deras konsultförmedlare avseende managementkonsulter. SKR:s arbete med att utveckla kommuner och regioners verksamhet är oerhört viktig i dessa tider och något vi gärna hjälper till att bidra med säger Mats Mårtensson VD på KeyMan.

Läs fler nyheter från KeyMan
Pressrum

För mer information om KeyMan
keyman.seOm KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management, inköp, engineering och finance. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management, inköp, engineering och finance. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande konsultmäklare. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson