2023-08-31 07:23Pressmeddelande

Region Uppsala tecknar ramavtal med KeyMan som mäklare av logistik- och inköpstjänster

KeyMan AB

Region Uppsala är till för dig som bor och verkar inom Uppsala län. De arbetar för att regionen ska vara nyskapande, växande och en region för alla med ett syfte att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Regionen vill att man ska trivas i länet, vilja bo, arbeta och utvecklas här.

KeyMan har nu ett 50-tal ramavtal inom privat och offentlig sektor och hälsar Region Uppsala varmt välkommen som kund hos oss.

- Vi är givetvis superstolta över att Region Uppsala väljer oss som deras konsultförmedlare avseende upphandlingskonsulter. Regionens arbete med att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling ligger oss varmt om hjärtat och något vi gärna hjälper till att bidra med säger Mats Mårtensson VD på KeyMan.

Läs fler nyheter från KeyMan
Pressrum

För mer information om KeyMan
www.keyman.se


Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management, inköp, engineering och finance. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management, inköp, engineering och finance. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande konsultmäklare. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson