2020-06-04 11:46Pressmeddelande

Region Sörmland och Region Västmanland tecknar ramavtal med KeyMan

Region Sörmland och Region Västmanland tecknar avtal med KeyMan. Avtalet innefattar leveranser av konsulter med fokus på IT och digitalisering och sträcker sig på maximalt fyra år.

-Vi är givetvis mycket glada över att båda regionerna väljer oss som deras konsultmäklare. Vi ser fram emot att kunna hjälpa till och bidra till deras fortsatta digitaliseringsresa säger Mats Mårtensson VD.

För mer information om KeyMan

www.keyman.seOm KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson