2021-01-28 09:19Pressmeddelande

Prisbarometern 2021 - Konsultpriser inom IT och Management

Ett par gånger om året uppdaterar vi vår prisbarometer med de senaste genomsnittspriserna för de mest förekommande konsultrollerna inom IT och Management.

Nu är det dags igen, vi har sammanställt nya genomsnittspriser för de mest populära kontultrollerna inom IT & Management för tillfället. Priserna är baserade på de hundratals offerter vi tar emot varje vecka från våra underleverantörer inom olika kompetensområden.

Genomsnittspriserna representerar ett snitt av olika kompetensnivåer för respektive roll.

-Det är givetvis otroligt spännande att löpande följa prisutvecklingen för branschen varje år. Framför allt extra intressant nu med tanke på omständigheterna i vår omvärld att se hur konsultpriserna har påverkats av pandemin säger Mats Mårtensson VD på KeyMan.

Ta del av vårt event Prisbarometern Live 2021 i efterhand eller ladda ner prisbarometern som PDF här.

Event
Prisbarometern Live 2021

PDF
Prisbarometern 2021 PDFOm KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson