2020-06-12 09:14Pressmeddelande

Prisbarometer jan-apr 2020: Konsultpriser inom IT & Management

Vi har nu uppdaterat vår populära prisbarometer med de senaste genomsnittspriserna för de mest efterfrågade konsultrollerna inom IT & Management.

Genomsnittspriserna är baserade på de hundratals offerter vi får in varje vecka från konsultleverantörer och gäller för offerter fram till april 2020. Observera att priserna representerar ett snitt av olika kompetensnivåer inom respektive roll.

Ta del av de nya siffrorna här

Prisbarometern 2020

Kontakta oss så berättar vi mer kring hur vi tillgodoser konsultbehovet

www.keyman.seOm KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson