2022-10-06 07:58Pressmeddelande

Marika Lastell går till KeyMan för att starta nytt affärsområde

Marika lämnar bemanningsföretaget Randstad för att bygga upp en renodlad redovisningsbyrå för konsulter på KeyMan.

Många konsulter och soloprenörer ser administration som den mest energikrävande uppgiften för att driva ett litet företag.

-Jag brinner för att göra livet enklare för entreprenörer säger Marika Lastell, affärsområdeschef på KeyMan. Hon fortsätter: -Det är väldigt få som startar företag för att de tycker det är så kul med bokföring. Människor startar konsultbolag för att de vill jobba med sin passion. 

Marika kommer närmast från en roll som affärsområdeschef på Randstad Finance. Tidigare har hon varit konsultchef och dessförinnan VD på en redovisningsbyrå. Nu blir hon affärsområdeschef på KeyMan med en plats i ledningsgruppen.

KeyMan arbetar idag med tusentals mindre konsultbolag.

-Vi hanterar redan deras tidrapportering och fakturering så det gör det naturligt för oss att även erbjuda dem redovisningstjänster säger Marika.

-För oss är Marika den ultimata kandidaten att bygga upp detta med hennes kompetens och härliga engagemang säger Mats Mårtensson, VD och grundare.

För mer information:
Kontakta Marika Lastell, Affärsområdeschef
070-628 24 48
marika.lastell@keyman.se

Läs mer om KeyMan här:
www.keyman.se
Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management, inköp, engineering och finance. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management, inköp, engineering och finance. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande konsultmäklare. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson