2022-12-01 08:17Pressmeddelande

Lidingö stad tecknar ramavtal med KeyMan

Lidingö stad tecknar ramavtal med KeyMan som mäklare av IT-konsulter.

Lidingö är den unika och trygga skärgårdsstaden som utvecklas varsamt och i takt med Lidingöbornas behov. Ett tydligt fokus på kärnverksamheterna ger hög kvalitet i servicen och en låg skatt för Lidingöborna. Lidingö stad ger goda förutsättningar för lokala företag, ett aktivt civilsamhälle och livskraftigt föreningsliv.

KeyMan har nu ett 50-tal ramavtal inom privat och offentlig sektor och hälsar Lidingö varmt välkommen som kund.

-Vi är givetvis jätteglada över att Lidingö väljer oss som deras konsultmäklare avseende IT-konsulter. Lidingö är en kommun i framkant som verkar för den goda affären och har ett nära samarbete med näringslivet på ön. Vi på KeyMan ser fram emot att kunna hjälpa till och bidra till att kommunens invånare får effektiva tjänster som håller hög kvalitet säger Mats Mårtensson, VD på KeyMan.

Kontakt
Mats Mårtensson, VD
mats.martensson@keyman.se
070-644 38 88

Läs mer om KeyMan
www.keyman.seOm KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management, inköp, engineering och finance. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management, inköp, engineering och finance. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande konsultmäklare. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson