2022-06-09 08:58Pressmeddelande

Ledande verkstadskoncern tecknar ramavtal med KeyMan

Avtalet med KeyMan avser leverans av VMS-system och mäkleri av IT-konsulter.

Aktören är en verkstadskoncern inom gruv- och bergbrytning, krossning och sortering, metallbearbetning och materialteknologi som tillhandahåller produkter och lösningar baserade på digitalisering, innovation och hållbart ingenjörskap.

KeyMan har nu ramavtal med 40-tal kunder inom privat och offentlig sektor och hälsar senaste tillskottet varmt välkomna som kund.

-Vi är givetvis superstolta över att valet föll på vårt VMS-system och oss som konsultmäklare avseende IT-konsulter. Vi på KeyMan ser fram emot att kunna hjälpa till och bidra till kundens resa i allt de gör, varje dag nämligen åstadkommer förändring genom ingenjörskap som förbättrar världen säger Mats Mårtensson VD på KeyMan.

Läs mer om KeyMan
keyman.se

Till KeyMans nyhetsrum
PressrumOm KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson