2022-03-16 15:27Pressmeddelande

Kundundersökning 2022

I början av året genomförde vi i samarbete med Radar en ny kundnöjdhetsundersökning inom kategorin konsulter/resurser där våra kunder fick bedöma oss som konsultleverantör inom sju olika områden. 

Resultatet gav en ny toppnotering i samtliga frågeställningar vilket vi är oerhört glada och tacksamma för! 

-Vi är oerhört stolta och glada över utfallet i den här kundundersökningen! Det är ett kvitto som visar att vi jobbar i rätt riktning med ambitionen att överträffa våra kunders förväntningar. Det visar att våra arbetsprocesser är uppskattade hos kunderna och att kompetensen som vi levererar motsvarar förväntningarna säger Mats Mårtensson VD på KeyMan.

Frågeområden i undersökningen (max är 5):
-Sourcing/Anbudsprocessen 4.6 (benchmark 3.8)
-Överenskommelser 4.7 (benchmark 3.8)
-Kvalitet 4.5 (benchmark 3.9)
-Samarbete 4.7 (benchmark 4.2)
-Kompetens 4.6 (benchmark 4.0)
-Tillgänglighet 4.7 (benchmark 3.9)
-Prisvärdhet 4.3 (benchmark 3.5)

Vi vill även passa på att tacka alla kunder som tog sig tid att delta i undersökningen!

Läs fler nyheter i vårt nyhetsrum
Nyhetsrum

Läs mer om KeyMan
keyman.seOm KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson