2024-08-20 12:13Pressmeddelande

Kommuner tecknar ramavtal med KeyMan

Avtal

Sollentuna kommun, Täby kommun, Sigtuna kommun och Lidingö kommun tecknar ramavtal med KeyMan som mäklare av upphandlingskonsulter. 

Syftet med upphandlingen är att det ska resultera i att kommunerna erhåller en kompetent och pålitlig ramavtalspart av konsultförmedlingstjänster för beställning av upphandlingskonsulter.

Förväntat resultat av denna upphandling är bl.a. lägre administrativa insatser för beställare vid försörjning av konsulter, samt tillgång till efterfrågad kvalificerad kompetens vid behov.

Ramavtalet beräknas gälla i två (2) år från och med 2024-06-24 med option för respektive kommun/bolag att på oförändrade villkor förlänga ramavtalet med 1+1 år.

KeyMan har nu ett 50-tal ramavtal inom privat och offentlig sektor och hälsar kommunerna varmt välkomna som kunder hos oss!

- Vi är givetvis mycket stolta över att dessa kommuner väljer oss som deras konsultförmedlare avseende upphandlingskonsulter säger Mats Mårtensson VD på KeyMan.

Kontakta oss för mer information
Mats Mårtensson VD
mats.martensson@keyman.se
070-644 38 88

www.keyman.se




Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management, inköp, engineering och finance. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management, inköp, engineering och finance. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande konsultmäklare. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson