2022-05-23 12:24Pressmeddelande

KeyMan ledande i kundnöjdhet för tredje året i rad

För tredje året i rad hamnade KeyMan i topp bland svenska leverantörer av konsulttjänster när Radar Ecosystem Specialist släppte sin rapport Leverantörskvalitet 2022.

Den årliga rapporten mäter kvalitet och värdeskapande i relationen mellan svenska kunder och leverantörer inom IT-området.

-Vi är givetvis mycket stolta och glada över att för tredje året i rad hamna i topp i undersökningen. Resultatet är ett kvitto på att vi som team och våra arbetsprocesser är uppskattade hos våra kunder. Det visar att vi inte bara levererar utan många gånger överträffar våra kunders förväntningar vilket är något vi alltid strävar efter säger Mats Mårtensson, VD på KeyMan.

Mätperioden för årets rapport har utökats och skett Q1 2022 för att ge en tydlig bild av rådande läge mellan leverantörer och kunder under det utmanande och speciella pandemiåret och över 800 svenska verksamheter har varit med och svarat.

-Resultatet i Radar Leverantörskvalitet 2022 visar tydligt på vikten av tydlighet i kompetens och leverans vilket reflekteras i kundernas värdering av partnerskap och värde i sin relation med leverantör. Leverantörer som uppvisar hög kompetens och tydlighet i sitt erbjudande har premierats när kunderna tvingats ha fokus på kostnader och lönsamhet”, säger Hans Werner, VD Radar.

Läs mer om KeyMan
www.keyman.se

Till KeyMans nyhetsrum 
www.press.keyman.se/

Länk till Radars pressrelease
https://www.mynewsdesk.com/se/radar_ecosystem_specialists/pressreleases/nischade-it-leverantorer-vinnare-efter-pandemiaret-3183276Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson