2017-11-28 12:53Pressmeddelande

KeyMan lanserar mötesforum för IT-chefer

null

Uppdraget som CIO är komplext och ibland skulle man vilja diskutera sina idéer och utmaningar vilket kan vara svårt att göra internt. Därför har KeyMan lanserat CIO-panelen, ett nytt forum för ledare inom IT där man får chansen att diskutera sina utmaningar med andra frilansande och oberoende CIO´er/IT-chefer. Baserat på egna erfarenheter bidrar paneldeltagarna med konkreta tips i ett workshopformat och därefter en slutrapport som tar dem vidare i beslutsprocessen.

-Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder några av marknadens vassaste konsulter som alla har bakgrund som CIO´er på några av Sveriges ledande bolag. Det har varit en inspirerande resa att tillsammans med dessa erfarna personer utforma den här tjänsten. Vi har utgått från vilken typ av tjänst de själva skulle velat ha när de satt som CIO´er. Att få bolla sina utmaningar med tre personer som alla gått igenom liknande situationer och som kan dela med sig av sina erfarenheter. De kunder vi talat med upplever att vi fyller det tomrum som finns mellan de stora analysbolagens rapporter och nätverken de är med i som inte blir så konkreta säger Mats Mårtensson VD på KeyMan.

Konsulterna lägger ca. 40 timmar per panel och inleder med en förstudie/analys av det aktuella området. Därefter går panelen under en halvdag igenom diskussionsområdet i en workshop för att i slutfasen sammanställa resultatet i en slutrapport. Rapporten innehåller bland annat konkreta lösningsförslag och rekommendationer som tar kunden vidare i beslutsprocessen.

Exempel på områden som CIO-panelen behandlar är GDPR, strategi, sourcing, digitalisering, transformering, ledarskap- och personalfrågor samt molnlösningar.


För mer information besök www.keyman.se/cio-panelen.se

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp.

Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. 

KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson