2024-02-07 08:05Pressmeddelande

KeyMan Insights - Aktuella priser och trender på konsultmarknaden

Graf

Ta del av den senaste prisutvecklingen och marknadstrenderna för de mest populära rollerna inom IT, Management och Inköp.

På KeyMan Insights den 25/1 släppte vi nya uppdaterade siffror kring prisutvecklingen och aktuella marknadstrender inom konsultbranschen.

Informationen som presenteras är dels baserad på de hundratals offerter vi tar emot från leverantörer varje vecka men även analystjänsten Prisbarometern som levererar data i realtid från över 17.000 slutna konsultavtal och ca 60.000 förfrågningar med tillhörande offerter.

KeyMan Insights går att ta del av i efterhand genom länken här
KeyMan Insights 2024


För mer information om KeyMan eller KeyMan Insights
Mats Mårtensson, VD
mats.martensson@keyman.se
070-644 38 88
www.keyman.seOm KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management, inköp, engineering och finance. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management, inköp, engineering och finance. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande konsultmäklare. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson