2017-11-22 09:56Pressmeddelande

KeyMan inleder samarbete med Slipp för att underlätta konsulternas bokföring

null

KeyMan och Slipp har tecknat ett avtal för att gemensamt erbjuda konsulter en anpassad lösning för hantering av deras bokföring och redovisning. Genom att konsulterna fakturerar, rapporterar tid, hanterar kvitton o.s.v. direkt i Slipps app kan konsulterna spara både tid och pengar.

- För att öka kundnyttan och effektivisera arbetssättet har vi tagit fram ett erbjudande och en arbetsmetod speciellt anpassat för konsulter, säger Lars Olsson VD på Slipp AB och fortsätter – Att vi har fått förtroendet av en av Sveriges största konsultmäklare KeyMan att erbjuda deras partners/konsulter vår lösning för bokföring och redovisning är otroligt roligt och en skön bekräftelse på att vi gör rätt saker.

KeyMan har funnits på marknaden i över 20 år och är fortsatt en av Sveriges snabbast växande mäklare av konsulttjänster inom främst data och IT med en årlig omsättning överstigande 200 MSEK.

- Slipp Redovisning ligger i absolut framkant med deras helt digitala lösning för något som många konsulter tycker är krångligt och tråkigt. Detta kommer passa våra konsulter perfekt säger Mats Mårtensson VD för KeyMan.

Målet är att under november och december nå ut till de konsulter som ingår i KeyMans nätverk med erbjudandet.

Årsskiftet då många har bokslut är den bästa tidpunkten att byta byrå eller kanske skaffa en byrå om man inte redan har en. Många drar sig för att de tror att kostnaderna blir för höga och därmed hellre sköter det själva. Så behöver det inte längre vara i och med vårt erbjudande säger Lars som nu hoppas på en positiv tillströmning av kunder.

För mer information kontakta:
Lars Olsson, VD Slipp AB, telefon 0771-708090, e-post: lars.olsson@slipp.se
Mats Mårtensson, VD KeyMan AB, telefon 08-353010, e-post: mats.martensson@keyman.se

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp.

Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. 

KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson