2022-11-03 10:10Pressmeddelande

KeyMan expanderar och utser Edwin Landgraff till försäljningschef

KeyMan har expanderat kraftigt och dubblerat omsättningen senaste året. För att hinna med och ta hand om den ökade efterfrågan för bolagets tjänster utser man Edwin Landgraff som ny försäljningschef.

Edwin har lång bakgrund inom bolaget som delägare och kundansvarig. Innan KeyMan har Edwin haft roller som IT-chef, konsult, konsultchef och försäljningschef. Han började sin karriär som systemutvecklare.

-Det är med varm hand jag lämnar över stafettpinnen till Edwin. Jag känner ingen som är så genuint omtänksam om människor än Edwin. Han har alltid allas bästa för ögonen vilket gör honom perfekt för den här rollen säger Mats Mårtensson, grundare och VD.

-Det är såklart en stor ära att få förtroendet att vara med och leda KeyMan i sin fortsatt exceptionella tillväxtresa. Känner mig oerhört stolt och priviligierad över att få jobba med så engagerade och talangfulla människor säger Edwin Landgraff, Försäljningschef.

Kontaktuppgifter:
Mats Mårtensson, VD
mats.martensson@keyman.se
070-644 38 88

Edwin Landgraff, Försäljningschef
edwin.landgraff@keyman.se
070-765 40 46

www.keyman.seOm KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management, inköp, engineering och finance. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management, inköp, engineering och finance. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande konsultmäklare. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson