2022-11-15 13:58Pressmeddelande

KeyMan expanderar och anställer Vala Jonsdottir som CFO för koncernen

KeyMan har expanderat kraftigt och dubblerat omsättningen senaste året. Med den storlek bolaget nu har är ekonomifunktionen oerhört viktig för fortsatt tillväxt. Därför tillträder nu Vala Jonsdottir som ny CFO för koncernen.

-Vi kommer fortsätta växa och då är kontroll på ekonomin en avgörande faktor så det känns mycket tryggt att Vala kommit ombord. På den korta tid hon har varit här har hon byggt upp rutiner och en avdelning som gör att vi aldrig haft så här bra kontroll på siffrorna, säger Mats Mårtensson, grundare och VD.

Vala har en gedigen bakgrund inom området och har tidigare haft roller som CFO och redovisningschef i bolag med stark tillväxt.

-Det är spännande att få vara med och utveckla KeyMan i den fina tillväxtresa vi befinner oss i och kunna bidra med mina erfarenheter. KeyMans engagerade och kompetenta medarbetare gör resan ännu roligare, säger Vala Jonsdottir, CFO.

Kontakt
Vala Jonsdottir, CFO
073-355 06 33
vala.jonsdottir@keyman.se

Mats Mårtensson, VD
070-644 38 88
mats.martensson@keyman.seOm KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management, inköp, engineering och finance. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management, inköp, engineering och finance. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande konsultmäklare. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson