2023-02-15 09:47Pressmeddelande

KeyMan dubblar omsättningen - en miljard kronor 2022

När årsredovisningen för 2022 färdigställdes i början av året presenterar KeyMan en dubblad omsättning under föregående år med inte mindre än en miljard kronor.

-Vi är oerhört stolta över den resan som bolaget har gjort under föregående år. Trots att vi går igenom en tuff period i vår omvärld med både lågkonjuktur och krig i vårt närområde så har vi lyckats nå stora framgångar. Det är tack vare våra fantastiska medarbetare, kunder, samarbetspartners och duktiga konsulter som gör att vi står där vi gör idag och har gjort detta möjligt. Stort tack! säger Mats Mårtensson, VD för KeyMan.

Kontaktperson
Mats Mårtensson VD
070-644 38 88
mats.martensson@keyman.se

För mer information om KeyMan
www.keyman.seOm KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management, inköp, engineering och finance. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management, inköp, engineering och finance. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande konsultmäklare. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson