2019-03-27 08:30Pressmeddelande

KeyMan deltar på SOI 2019

null

Intressanta föreläsningar, seminarier och nätverkande är fokus på Sveriges offentliga inköpares (SOI) årskonferens 2019. Konferensen kommer att hålla till i Uppsala konsert och kongress (UKK) mellan den 3-5 april.

KeyMan ställer ut på konferensen för andra året i rad efter ett lyckat deltagande förra året.

-Vi är oerhört glada över att få möjlighet att delta på konferensen i år igen. Genom åren har vi sett att vi kan göra stor skillnad för inköpsorganisationer inom offentlig sektor och med den vetskapen ser vi fram emot att träffa alla deltagare säger Mats Mårtensson VD för KeyMan.

För mer information om eventet, klicka på länken nedan

SOI´s årskonferens


För mer information om KeyMan

www.keyman.se

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp.

Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. 

KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson