2020-03-05 15:31Pressmeddelande

KeyMan deltar på lunchsemiarium hos Lidingö stad

Torsdagen den 19 mars bjuder Lidingö stad näringsliv i samarbete med Företagarna Lidingö in till ett lunchseminarium om offentlig upphandling.

Kom och lyssna och ställ frågor till stadens upphandlingsenhet samt KeyMan och Ework i rollen som konsultförmedlare. Denna gång riktas ett särskilt fokus mot dig som är konsult inom områdena organisation, management samt teknik och är intresserad av att jobba på uppdrag åt Lidingö Stad.

-Vi tycker att det är väldigt positivt att kommunen arrangerar den här typen av aktivitet. Dels för att uppmärksamma företagarna på Lidingö och att för att påvisa att det är enkelt att göra affärer med kommunen tack vare ramavtalen de har tecknat med oss konsultmäklare säger Mats Mårtensson VD på KeyMan.

Tid: Torsdagen den 19 mars kl. 11.30-13.00.
Plats: Lidingö stadshus, lokalerna Fjäderholmarna och Storholmen.

Anmäl dig här

AnmälanOm KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson