2019-03-05 17:27Pressmeddelande

KeyMan bland Nordens största konsultförmedlare

null

I Konsultrapporten som nyligen tagits fram av konsultmarknadsplatsen Brainville för andra halvåret av 2018 utsågs KeyMan till den sjunde största konsultförmedlaren i Norden.

Snart publicerar Brainville sin konsultrapport för andra halvåret av 2018, rapporten visar trender och statistik från konsultbranschen i stort. Redan nu har rangordningen bland konsultmäklare avslöjats, där placerade sig KeyMan på en fin sjundeplats bland Nordens största konsultmäklare.

-Vi är givetvis mycket stolta över att vara i toppen bland konsultmäklare även utanför Sverige. Jag vill samtidigt förtydliga att det som driver oss är att våra kunder ska känna sig trygga med hur vi tar hand om deras konsultförsörjning. Om det sedan medför till att vi växer och blir större är det en positiv effekt av det säger Mats Mårtensson på KeyMan.

För att ta del av hela rapporten när den släpps, klicka här

Konsultrapporten Brainville

För mer information om KeyMan

www.keyman.se

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp.

Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. 

KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson