2024-09-24 11:40Pressmeddelande

KeyMan är Great Place To Work certifierade 2024

GPTW

KeyMan är mycket stolta över att ha uppnått certifieringen Great Place To Work® 2024. Den prestigefyllda utmärkelsen baseras helt på vad nuvarande anställda säger om sin upplevelse av att arbeta på KeyMan.

Great Place To Work® är den globala auktoriteten inom arbetsplatskultur, medarbetarupplevelse och ledarskapsbeteenden som bevisligen leder till marknadsledande intäkter, medarbetarbehållning och ökad innovation.

-Great Place To Work-certifiering är en mycket eftertraktad prestation som kräver konsekvent och avsiktlig hängivenhet till den övergripande medarbetarupplevelsen, säger Sarah Lewis-Kulin, vice ordförande för global erkänning på Great Place To Work.

Hon betonar att certifiering är det enda officiella erkännandet som förtjänas genom realtidsfeedback från anställda angående deras företagskultur. Genom att framgångsrikt erhålla detta erkännande är det uppenbart att KeyMan sticker ut som ett av de bästa företagen att arbeta för och erbjuder en fantastisk arbetsmiljö för sina anställda.

-Vi är oerhört glada över att få detta erkännande eftersom medarbetarna är det viktigaste vi har. Det är lagarbetet som har byggt framgången och jag vill rikta ett stort tack till samtliga medarbetare för arbetet de lägger ner varje dag för att skapa en bra arbetsmiljö att trivas i säger Mats Mårtensson VD på KeyMan. 

För mer information
Mats Mårtensson, VD KeyMan
070-644 38 88
mats.martensson@keyman.se

Hemsida
www.keyman.se

 



Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management, inköp, engineering och finance. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management, inköp, engineering och finance. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande konsultmäklare. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson