2024-04-16 12:31Pressmeddelande

Karolinska Institutet tecknar ramavtal med KeyMan som mäklare av IT-konsulter

KeyMan logo

Karolinska Institutet tecknar ramavtal med KeyMan som mäklare av IT-konsulter. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet med visionen att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla.

I Sverige står Karolinska Institutet för den enskilt största andelen medicinsk akademisk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Varje år utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

KeyMan har nu ett 50-tal ramavtal inom privat och offentlig sektor.

-Vi är givetvis superstolta över att KI väljer oss igen som deras konsultmäklare avseende IT-konsulter. KI har en mycket viktig uppgift för Sverige. Vi på KeyMan ser verkligen fram emot att kunna hjälpa till och bidra till detta viktiga arbete säger Mats Mårtensson VD på KeyMan.

Avtalet löper på max fyra år och omfattar de flesta rollerna inom IT.

För mer information om KeyMan
www.keyman.se

 Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management, inköp, engineering och finance. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management, inköp, engineering och finance. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande konsultmäklare. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson