2020-06-16 07:05Pressmeddelande

Karolinska Institutet tecknar ramavtal med KeyMan

Karolinska Institutet har precis avslutat en stor ramavtalsupphandling avseende en leverantör som ska förse dem med alla IT-konsulter inom användbarhet, arkitektur, infrastruktur, support, säkerhet, ledning & styrning, systemutveckling, test samt verksamhetsutveckling & krav. 

Ramavtalet löper på max 4 år.

-Vi är givetvis mycket glada och stolta över att Karolinska Institutet väljer oss som deras enda konsultleverantör inom IT igen! Vi har haft ett framgångsrikt samarbete under 4 år som vi vill fortsätta att vidareutveckla. Vi ser fram emot att kunna hjälpa till och bidra till att KI fortsätter vara ett av världens ledande medicinska universitet som bidrar till bättre hälsa för alla, säger Mats Mårtensson VD

För mer information om KeyMan
www.keyman.se

Till alla nyheter
NyhetsrumOm KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson