2019-03-15 08:09Pressmeddelande

Global tillverkare av land- och luftburna transportmedel tecknar ramavtal med KeyMan

null

KeyMan tecknade nyligen ramavtal med en global tillverkare av land- och luftburna transportmedel. Genom avtalet hjälper man bolaget med deras mål att minska antalet leverantörer.

-Vi är givetvis mycket glada över att vi har fått detta förtroende. Vi har optimerat våra processer för att kunna managera många underleverantörer åt våra kunder. Det här ger kunden minskad administration och en mer effektiv leverantörshantering säger Mats Mårtensson VD.

Besök hemsidan för mer information om KeyMan´s tjänster

www.keyman.se

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp.

Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. 

KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson