2021-09-02 14:16Pressmeddelande

Global koncern inom elkraft- och automationsteknik tecknar avtal med KeyMan

Innan sommaren tecknade ett ledande globalt bolag inom elkraft- och automationsteknik ramavtal med KeyMan.

Avtalet innefattar både leveranser av nya konsulter inom olika områden samt övertagande av befintliga konsultavtal. Ramavtalet sträcker sig till och med 2023-12-31.

Bolaget är en banbrytande ledare inom teknik.

-Vi är givetvis mycket glada över att bli valda som deras konsultmäklare. Det här blir vårt största åtagande hittills och vi är mycket stolta över förtroendet. Vi ser fram emot att kunna hjälpa till och bidra till arbetet med att skapa en hållbar energiframtid med banbrytande och digital teknik för kommande generationer säger Mats Mårtensson VD.

Mer information om KeyMan
www.keyman.se

Till pressrummet
Nyhetsrum

 Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson