2019-04-16 09:14Pressmeddelande

Förnyat förtroende resulterar i nytt ramavtal

null

En av Nordens största operatörer inom kollektivtrafik tecknar nytt ramavtal med KeyMan. Ramavtalet innefattar leverans av konsulter inom IT och verksamhetsutveckling.

- Vi är givetvis mycket glada över att ha fått fortsatt förtroende. Vi har haft ett bra samarbete under många år och ser nu fram emot att fortsätta hjälpa till och bidra till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter säger Mats Mårtensson VD.”

Klicka här för mer information om Keymans tjänster

www.keyman.se

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp.

Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. 

KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson