2023-04-05 09:03Pressmeddelande

Exportkreditnämnden tecknar ramavtal med KeyMan

Exportkreditnämnden (EKN) tecknar ramavtal med KeyMan som mäklare av IT-konsulter.

EKN har regeringens uppdrag att främja svensk export och svenska företags internationalisering. Det gör EKN genom att försäkra exportföretag och banker mot risken att inte få betalt, så att de kan genomföra fler säkra exportaffärer.

KeyMan har nu ett 50-tal ramavtal inom privat och offentlig sektor och hälsar EKN varmt välkommen som kund.

- Vi är givetvis mycket stolta över att EKN väljer oss som deras konsultförmedlare avseende IT-konsulter. EKN:s uppdrag möjliggör för fler svenska företag att exportera varor och tjänster vilket i sin tur skapar arbetstillfällen. Vi på KeyMan ser verkligen fram emot att kunna hjälpa till och bidra till detta säger Mats Mårtensson, VD på KeyMan.

Kontakt
Mats Mårtensson, VD KeyMan
070-644 38 88
mats.martensson@keyman.se

För mer information om KeyMan
www.keyman.seOm KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management, inköp, engineering och finance. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management, inköp, engineering och finance. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande konsultmäklare. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson