2024-09-05 07:27Pressmeddelande

Almi och KeyMan ingår i partnerskap för IT-konsulttjänster

KeyMan-logo

Almi har ingått i ett ramavtal med KeyMan för att möta koncernens behov av IT-konsulter. Avtalet sträcker sig över 48 månader och är utformat för att långsiktigt stödja Almis verksamhet.

Almi spelar en avgörande roll för Sveriges näringsliv genom att erbjuda finansiering, riskkapital och affärsutvecklingsstöd till små och medelstora företag. KeyMan är stolt över att vara en del av detta ekosystem, särskilt eftersom Almi var en viktig partner i företagets uppstartsfas. Idag, efter 25 år i branschen, har KeyMan vuxit till att ha 25 anställda och en omsättning på 1,3 miljarder med ett 50-tal ramavtal inom både privat och offentlig sektor.

KeyMan är mycket stolta över att Almi valt dem som sin konsultmäklare för IT-tjänster.
-Almi har en central roll i att stötta svenskt näringsliv, och vi ser fram emot att bidra till deras viktiga arbete säger Mats Mårtensson, VD på KeyMan.

För mer information om KeyMan
www.keyman.se

Kontakt
Mats Mårtensson, VD KeyMan
070-644 38 88
mats.martensson@keyman.se



Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management, inköp, engineering och finance. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management, inköp, engineering och finance. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande konsultmäklare. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson