2020-01-20 08:51Pressmeddelande

18 kommuner och kommunala bolag tecknar ramavtal med KeyMan

Avtalet innefattar leveranser av konsulter med fokus på management- och organisationsutveckling och sträcker sig över fyra år.

-Vi är givetvis mycket glada över att dessa kommuner tilldelat oss avtal som konsultleverantör. Vi ser fram emot att kunna hjälpa till och bidra till kommunernas utveckling säger Mats Mårtensson, VD.

Upphandlingen har genomförts av SKL Kommentus Inköpscentral inom ramen för samarbetet STIC. De kommuner och bolag som omfattas av upphandlingen är Järfälla, Järfällahus, Solna, Bostadsstiftelsen Signalisten i Solna, Danderyd, Sollentuna, Sollentuna energi och miljö, Sollentuna Kommunfastigheter, Täby, Upplands-Bro, Nacka, Lidingö Stad, Lidingö Stads Fastighets AB, Värmdö, Sundbyberg, Lokalfastigheter i Sundbyberg, Norrtälje och SKL Kommentus AB.

Offentlig sektor växer sig starkare hos KeyMan, under senaste året har KeyMan vunnit flera upphandlingar.

-Några av dessa kommuner har vi ramavtal med sedan tidigare inom andra områden så det är kul att vi får utökat förtroende. Vi hälsar både nya och gamla kunder välkomna, fortsätter Mats Mårtensson, VD.

För mer information om våra tjänster
www.keyman.seOm KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson