2018-04-19 12:13Nyheter

SOI:s årskonferens 2018

null

Vi vill rikta ett stort tack till alla deltagare som var med under SOI:s (Sveriges offentliga inköpares) årskonferens i Jönköping!

Under tre dagar fick vi möjlighet att träffa många intressanta besökare och delge tips på hur man kan upphandla en konsultmäklare inom offentlig sektor.

-Det var oerhört roligt att träffa både gamla och nya kunder på plats. Vi vill också passa på att rikta ett stort tack till arrangören för givande dagar och trevliga kvällar säger Mats Mårtensson VD på KeyMan


Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson