2019-06-05 15:07Nyheter

Positivt resultat i senaste kundundersökningen

null

Nyligen genomförde vi den årliga enkätundersökningen där våra kunder fick möjlighet att svara på frågor samt utvärdera samarbetet med oss som konsultmäklare.

Efter en spännande vår med bland annat flertalet nya samarbeten genomförde vi den årliga kundundersökningen där vi får möjlighet att se vart vi står i förhållande till våra kunders förväntningar. 

Resultatet var mycket positivt med genomgående höga betyg från samtliga kunder i undersökningen.

Smidiga och snabba leveranser, bra behovsförståelse och utmärkt service var några utav glädjeämnena när vi summerade resultatet.  

-Det var mycket som var positivt med undersökningen! Vi är givetvis oerhört nöjda och tacksamma över att majoriteten av våra kunder ger oss höga betyg i samtliga frågor. Det visar att vi arbetar i rätt riktning gällande arbetsprocess och behovsförståelse. Men det som var absolut roligast är att 93% utav respondenterna vill rekommendera oss som konsultmäklare säger Mats Mårtensson VD på KeyMan.

För mer information om våra tjänster
www.keyman.se


Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson