2016-11-01 10:19Nyheter

Nytt ramavtal med ett av världens ledande medicinska universitet

null

Ett av världens ledande medicinska universitet väljer KeyMan som sin enda leverantör av IT-konsulttjänster. Avtalet löper på max fyra år och omfattar i stort sett alla områden inom IT.

- Vi är stolta över förtroendet och är glada över att vårt MSP-koncept återigen visar sig framgångsrikt inom offentlig sektor, säger Mats Mårtensson som är Försäljningschef på KeyMan.


Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson