2017-01-18 16:17Nyheter

KeyMan på Upphandlingsdagarna 2017

null

Nu börjar det närma sig och KeyMan kommer som officiell partner att ställa ut på Upphandlingsdagarna 2017 den 24-25 januari på Stockholmsmässan i Älvsjö.

På onsdag den 25/1 kl.11 kommer vi bland annat att delta i paneldebatten "Mäkleri för miljarder – På gott eller ont?" där frågor kring nyttjandet av konsultmäklare inom offentlig sektor diskuteras. 

Som partner har vi möjlighet att erbjuda en Smart Partner-rabatt som ger 1.200:- i rabatt när man anmäler sig som besökare via hemsidan www.upphandlingsdagarna.se

Använd koden "Smart Partner KeyMan" vid anmälan.

Väl mött i monter B10!

KeyMan


Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson