2018-04-16 15:14Nyheter

KeyMan på SOI 2018

null

KeyMan är på plats i Jönköping och laddade för tre spännande dagar på Sveriges offentliga inköpares årskonferens (SOI) 2018.

-Vi ser fram emot att träffa alla besökare på SOI och ser eventet som en tydlig del i vår satsning inom offentlig sektor säger Mats Mårtensson VD på KeyMan.

Välkommen till vår monter för att diskutera konsultförmedling inom offentlig sektor eller helt enkelt smaka på vår fantastiska mjukglass!

Länk till eventet: SOI 2018


Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson