2016-12-21 11:12Nyheter

KeyMan önskar alla en God jul och Gott nytt år

null

Vi på KeyMan vill tacka samtliga kunder och leverantörer för året som gått och samtidigt önska alla en riktigt God jul och Gott nytt år!

I år har vi valt att ge ett bidrag till Rädda Barnen i sitt arbete med rådande flyktingkris i Syrien. Bidraget ger bland annat flertalet barn tillgång till mat, madrass och filt vilket innebär att de får en möjlighet att somna gott och vakna mjukt.

Återigen vill vi önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!


Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson