2018-08-23 13:38Nyheter

KeyMan laddar inför hösten och kommenterar prisutvecklingen under 2018

null

Vi hoppas att alla har haft en fantastisk sommar och är fyllda av ny energi inför hösten. Efter en händelserik och intensiv vår blickar vi tillbaka och sammanfattar året hittills. Samtidigt vill vi passa på att dela med oss av vad vi har att se fram emot i höst.

Hetaste konsultrollen våren 2018

Systemutvecklare, projektledare, systemadministratörer och teknisk testare

Prisutvecklingen under 2018

Priserna har stigit men speglar inte riktigt den stora efterfrågan som råder just nu. Marknadsläget kan få priserna att stiga något under hösten.

KeyMan våren 2018

En fantastisk vår med bland annat tre nya ramavtal och omsättningsrekord. Vi ökade omsättningen med 45% från 220 MSEK till 320 MSEK. Utöver det så har vi fått ett mycket bra utfall på våra kundundersökningar. Vi vill passa på att tacka de som tog sig tid att svara på enkäten.

KeyMan i höst

Vi ser fram emot hösten där vi bland annat firar 20-års jubileum och går in i vårt 21:a verksamhetsår. Fokus kommer inte att ligga på tillväxt utan att bibehålla kvalitén i vårt arbete och vara marknadens bästa konsultmäklare. Vi räknar med en intensiv höst tillsammans med våra duktiga underkonsulter samt gamla och nya kunder.

Aktuella uppdrag som vi letar kandidater till

Chatbotutvecklare
Länk här

Harmonisering av säkerhetsåtgärder för myndighetssamverkan
Länk här

Business Analyst Senior Specialist
Länk här

Projektledare för implementering av integrationsplattform
Länk här


Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson