2018-09-20 15:15Nyheter

CIO Governance 2018

null

Igår deltog KeyMan på årets upplaga av CIO Governance. Eventet som anordnades av IDG för trettonde året i rad innehöll tre högaktuella teman: Digitalt ledarskap och governance - Vad krävs av en digital ledare idag? Innovation samt IT-kompetensförsörjning.

Nätverkande och erfarenhetsutbyte stod i fokus när KeyMan deltog på årets upplaga av CIO Governance. En heldag fylld med intressanta föreläsningar där flertalet CIO:er belyste IT-branschens utmaningar och delade med sig av värdefulla tips i rollen som IT-ledare.

-Det var flertalet mycket intressanta och inspirerande föreläsningar som belyste viktiga områden inom branschen. Bland annat kreativa idéer kring hur man ska främja kompetensutvecklingen och attrahera rätt personer till IT-området samt stärka dess varumärke säger Mats Mårtensson VD.

Huvudteman det här året var:

-Digitalt ledarskap och governance - Vad krävs av en digital ledare idag?

-Innovation - Hur ska man innovera för att möta framtidens behov? Tips kring hur man får till en innovationshubb och hur man får sina anställda engagerade i innovationsarbetet.

-IT-kompetensförsörjning – År 2022 saknas det minst 70 000 personer för att möta behovet inom IT-sektorn. Hur ska man som CIO attrahera rätt personal, lyckas få dem att stanna kvar och vilja vidareutvecklas inom nya teknikområden?


Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson