2019-04-03 15:22Bloggpost

SOI 2019 - KeyMan är på plats!

null

SOI (Sveriges offentliga inköpare) har slagit upp portarna till årets konferens i Uppsala konsert och kongress. I år fyller föreningen 40 år och KeyMan är givetvis på plats för att diskutera konsultinköp inom offentlig sektor.

-Vi hälsar alla besökare välkomna till vår monter där vi förutom intressanta diskussioner om konsultmäkleri inom offentlig sektor lovar att bjuda på konferensens godaste glass säger Mats Mårtensson VD på KeyMan.

Varmt välkommen!

För mer information om SOI
SOI 2019

För mer information om KeyMan
www.keyman.se


Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson