2019-05-10 09:51Bloggpost

Nya hemsidan är lanserad!

null

Nu är vår nya hemsida äntligen på plats! I samarbete med Integrum Marketing har vi de senaste månaderna tagit fram en ny webbplats med modern framtoning som ger våra besökare en ökad tillgänglighet och smidigare navigering. 

Just flexibilitet, ökad tillgänglighet, kommunikativ och anpassad för våra besökare var ledorden när vi arbetade fram det nya konceptet.

-Vi är mycket glada över resultatet som har gett oss en hemsida att vara stolta över att presentera både för kunder och leverantörer. Det fanns flertalet fokusområden men sammanfattningsvis skulle det vara lätt och tydligt för både kunder och konsultbolag att navigera samt enkelt att kunna ta kontakt med oss oavsett vart på hemsidan man befinner sig säger Mats Mårtensson VD på KeyMan.

Vi ser fram emot att välkomna alla besökare!

Se vår nya hemsidan
www.keyman.se


Integrum Marketings hemsida
www.integrummarketing.se
Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson