2020-06-09 06:51Bloggpost

Konsultmäklare - Fördelar för dig som konsult/konsultbolag

Som konsult eller konsultbolag finns det många fördelar av att vara ansluten till en konsultmäklare. Det är vanligtvis helt kostnadsfritt att vara ansluten till en mäklare och du får snabbt tillgång till en bank av spännande uppdrag och potentiella samarbeten.

I den här guiden vill vi förklara hur det fungerar att vara ansluten till en mäklare och vilka fördelar man får som konsult/konsultbolag.

Ladda ner guiden här

Konsultmäklare - Fördelar för dig som konsult/konsultbolagOm KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson