2019-12-30 14:44Bloggpost

KeyMan deltar på Radar Security Conference 2020

Den 29/1 kommer vi att delta på Radar Security Conference som i år arrangeras på Birger Jarl conference center i Stockholm.

Radar Security Conference är det årliga eventet som ger dig insikt i de mest centrala frågeställningarna kring IT-säkerhet.

Evenemanget är mötesplatsen mellan ledande IT-beslutsfattare och ledande leverantörer inom säkerhetsområdet. Syftet är att öka värdeskapandet mellan leverantörer och köpare och att stimulera och driva säkerhetsarbetet till en högre nivå.

Radar Security Conference fokuserar på erfarenheter, utmaningar och lösningar inom Cybersäkerhet, informationssäkerhet och IT-säkerhet.

IT-branschens främsta leverantörer presenterar konkreta tillvägagångssätt och spännande exempel tillsammans med CIO:er och IT-organisationer som ger sina erfarenheter från genomförda projekt.

-Vi ser verkligen fram emot det här eventet! IT-säkerhet är en växande utmaning i takt med digitaliseringens framfart. Om vi kan hjälpa företag att tillgodose kompetensbehovet inom området underlättar det givetvis deras vardag och förebyggande arbete inom IT-säkerhet säger Mats Mårtensson, VD på KeyMan

För mer information om Radar Security Conference
https://security.radareco.se/

För mer information kring våra tjänster
https://keyman.se/Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson