2019-12-19 09:33Bloggpost

Julhälsning från KeyMan

Julen närmar sig med stormsteg och vi på KeyMan vill passa på att skicka en julhälsning till alla våra kunder och samarbetspartners. Vi blickar tillbaka till året som gått och ser fram emot vad 2020 har att erbjuda.

Året har gått i en hisnande fart, vi är tacksamma över att ha haft förmånen att arbeta med inspirerande människor, kunder och oerhört kompetenta konsulter inom många spännande områden. 

Här blickar vi tillbaka till året som gått och ser fram emot vad 2020 har att erbjuda.

Hetaste konsultrollerna 2019

Under året har det varit stor efterfrågan på olika typer av utvecklare (främst Java & .NET), arkitekter och SAFe. DevOps-konsulter och cloudkompetens är de områden vi har sett störst ökning inom.

Prisutvecklingen 2019

Prisutvecklingen under 2019 har legat relativt stilla. Vissa roller där det finns stor tillgång på konsulter som till exempel projektledare har priserna sjunkit något. Vi kan se en liten prisökning på seniora frontendutvecklare.

KeyMan 2019

2019 har varit ett händelserikt år för oss. Vi har fått förtroendet att bli ramavtalsleverantör till flera nya kunder och gamla kunder har gett oss förnyat förtroende i form av nya ramavtal. Både omsättning och personalstyrkan har växt. Hoppas du har sett våra inlägg på LinkedIn där våra medarbetare delat med sig av viktiga tips inom konsultaffären. Året avslutades med att vi hamnade i topp i Radars stora kundnöjdhetsutvärdering av konsultleverantörer. Vi stänger året med ett leende och riktar ett stort tack till alla fantastiska kunder och samarbetspartners som gjort detta möjligt. 

Att se fram emot 2020

Många spekulerar om vad som kommer hända 2020. Digitaliseringen som de flesta är mitt uppe i kommer fortsätta vilket medför att en eventuell lågkonjunktur inte kommer drabba IT-konsultbranschen så hårt. Kompetensbehovskartan ritas om ytterligare. Ny teknik och nya metoder gör att ny kompetens efterfrågas. Traditionella projektledare ersätts av ledare med erfarenhet av SAFe och traditionella driftare ersätts av cloudkonsulter.

Årets donation

I år har vi valt att skänka pengar till Giving people som hjälper utsatta barnfamiljer. Förra året hjälpte Giving People mer än 2250 familjer som fick julmat och/eller julklappar och ca. 5000 barn som fick julklappar via deras olika insamlingar. 

Vi vill återigen tacka alla kunder, samarbetspartners och duktiga konsulter för året som gått och ser fram emot ett fortsatt bra samarbete 2020.

God jul och gott nytt år!

 

 Om KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson