2021-03-04 13:46Bloggpost

Guide - Så fungerar en MSP-lösning

Många konsultintensiva organisationer har en bristfällig kontroll på sina konsultinköp vilket kan leda till extremt dyra konsultkostnader.

Med en MSP-lösning (Managed service provider) har slutkunden endast en leverantör som sköter samtliga konsultleveranser vilket dels skapar kontroll men genererar framför allt betydande tids- och kostnadsbesparingar.

Ladda ner vår guide där vi förklarar skillnaderna mellan en MSP - lösning och en vanlig konsultmäklartjänst.

Länk finns här
Guide MSPOm KeyMan AB

KeyMan är en av Sveriges ledande konsultmäklare inom IT, management och inköp. Antingen förser vi våra kunder med enskilda specialister eller så tar vi ett helhetsansvar för kundens totala konsultinköpsprocess via vårt MSP-koncept. Vi på KeyMan är specialister på att hitta, leverera och administ­rera erfarna konsulter inom IT, management och inköp. Alla de tusentals uppdrag vi levererat har gett oss en bred erfarenhet och kompetens som i slutändan alltid kommer våra kunder tillgodo. I dag är vi en av Sveriges ledande mäklare av IT- och managementkonsulter. KeyMan är det personliga alternativet med stor närhet till våra kunder och konsulter.


Kontaktpersoner

Mats Mårtensson
VD
Mats Mårtensson